SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, May 7, 2008

Batuk...

Salam semua...
Malam tadi memang tak boleh nk tido...batuk agak kronik jugaklah...rasanya dah masuk 2 botol ubat
ditelan,tak juga baik...seksa betul....hari ni ngajar tak banyak bercakap,suh bebudak buat latihan astu hantar esok....pandai plak bebudak tu diam,tengok cikgu macam takde mood jer...takut kena fire plak nanti...

hari ni dah khamis, lusa mother's day...kepada semua ibu2 di dunia...selamat menyambut hari ibu....

2 comments:

Mrs.Zack said...

cikgu salam ziarah, dah ok ker batuk tu. Kalau tak baik juga cuba jumpa yang pakar kekadang Gp's biasa tak boleh nak sembuh penyakit kita.

namida said...

kak ummi, musim ni agaknya..jangkit dari stud saya kot, dlm kelas ada 2-3 org pon batuk...seksa dan azab la...