SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, May 8, 2009

Kuala Linggi

Salam
Smlm smpat ke Kuala Lingi, tgk jeti kat sana plus htr barang makan ke kapal2 lay Up (berlabuh) kat area Sg Linggi dan PD anchorage area. Ada la dlm 8 biji dok berehat kat tgh2 laut tu...paling terbaru htr barang makan smlm ke Ocean Hope,kapal buruk je kan...Dari Kapten smpai krew sumer org Rusia...ada la dlm 20 orang..so,ni antara kapal2 yg saya pernah servis..mostly kapal MISC, yang semestinya bermula dgn nama BUNGA..heheh....

OCEAN HOPE



BUNGA TERATAI



BUNGA TERASEK



BUNGA MAS 6



BUNGA KENARI




BUNGA DELIMA



BUNGA BIDARA

3 comments:

Qaseh Qasturi said...

nama yg paling gempak...palaing dah buruk erk...hehhe

tunggu lay up ni ...kepala disb dept dah muka keneneg.....

mySoul said...

sy juga pergi ke kuala linggi pd minggu lepas!

http://anne77.fotopages.com

tp awk pegi johor kan?? heheh lenkali lah kita jupe, and kami pegi sekali lagi ke melaka...

namida said...

qaseh
tu ler...misc byk kapal

anne
blah la ko..dtg takmo bgtau,kalau dtg lagi aku takmo kawan..heheh