SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, October 25, 2010

November ...

Salam...
Kejap je masa berlalu,tahun berlalu...apa yg best tahun ni? for sure la dpt melancong seberang laut.hehe..ke Sarawak je...rasanya satu mesia dah tawaf...:))...
Astu paling manis dpt menunaikan umrah,yg tanpa diduga dpt juga menjejakkan kaki kesana...alhamdulillah...ada rezki nk pegi lagi..mudah2an...

tak lama lagi dh masuk November,then Disember,then tahun 2011...ish..ish..umur pon makin bertmbah,rasa tua dah ni...

Apa2pon,tahun ni ada tahun yg superb,mcm tahun lepas biz meletup,rezki alhamdulillah..tahun ni,rezki murah juga,dan dpt skali kunci kedai..Insya'allah,awal tahun depan beroperasilah ASIA FROZEN TRADING...kenapa pilih nama ASIA? Global la sgt eh..hehe...kebetulan,ia adalah gabungan nama suami dan saya...so,terciptalah nama itu...mudah2an murah rezki juga biz ni...

Saya berangan2 nk bukak kedai 2 Hengget tu...cam best je kan,modal takdelah besar,tpt dh ada tapi tulah..masa dan kakitangannya,ada ke takde...ish..ish...semua nk dibuat aiiihhhh.....nanti yg dikejau tak dpt,yg dikendong tercicir....

Skrg,utk biz online mmg saya pulun abes jual footpatch ni dan juga shampoo noni..alhamdulillah,biz memberangsangkan juga,dptlah buat saving kat TH dan qurban sekor kambing nun di Kemboja...mudah2an rezki yg dikongsi bersama umat Islam di sana memberi kegembiraan buat mereka...amin...

2 comments:

Ezlin A.R said...

Wah, tahniah iza! semoga menjadi usahawan melayu islam yang berjaya dan maju sehingga peringkat global. Insya Allah semua tu akan terlaksana. take the risk and keep fighting! all the best to both of you

Namida @ Iza said...

Lin,
Thanx for supporting,pelan2 kayuh ni,kadang semput juga..hehe..adat meniaga...dtglah cuti2 di melaka.