SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, January 19, 2011

2011

Salam...
Wahh...lamanya tak update blog ni,sejak bz dgn biz online, plus krja yang ada plus gifted baby, semuanya jadi caca marba,masa adalah amat terhad,malam yg singkat dan siang yg menuntut pelbagai kerja,hingga blog ini dilupakan...

Firstly,tahun baru ini bermulalah era baru,insya'allah kedai ASIA FROZEN TRADING akan beroperasi di Teluk Mas,Melaka...MUdah2an segalanya berjalan lancar,dan perniagaan bertambah maju hendaknya...

2ndly, sejak adopt MOHAMAD ANIQ ABSYAR ni,keadaan agak terisi sketlah,tambahan 28hb ni genap umurnya 2 bln,kejap ke dah membesar,dia pon makin cerdik,suka tersenyum dan tak banyk ragam,alhamdulillah....

3rdly, saya terpksa membahagikan masa utk htr bb, jaga kedai dan kadang2 pegi ofis di Melaka.So hectic kan,tapi dah gitu keadaaannya, bekerja sendiri kadangkala menuntut kesabaran yg tinggi,tapi tahap kepuasan adalah maksimum...masa fleksibel dan rezeki melimpah ruah jika rajin berusaha....insya'allah...

Skrg masih bersantai di KL,sementra nk htr atuk balik Johor sabtu ni...lepas ni ,bila dh buka kedai,blm tentu dpt kerap balik ke KL...

Till then,diharap tahun baru 2011 memberikan kegembiraan, rezki yg melimpah ruah,kebahagiaan rumahtangga dan diberikan tubuh badan yg sihat...amin...

3 comments:

azweennour said...

owh..nama bb bukan mcm ckza ckp tuh eh.dah tukar nama pulak.tak pelah, asalkan bb sihat dan ckza sihat nak melayan karenah bb.hahahah

ieba said...

salam kak. semoga segala yang diimpikan berjalan dgn lancar

Namida @ Iza said...

ween
tulah,ayah kandungnya tetiba tukar pulak,bebelit gak nk nyebut..apa2pon,smg jadi ustaz nanti..hehe

ieba
tengkiu very much