SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Sunday, April 3, 2011

4 Bulan..

Salam
Lamanya tak update blog,kebizian melanda ,terutama melayan anak teruna sorang ni,yg dah makin lasak,dan nakal,asyiklah tersenyum je kejenya...bab mengamuk pon suruh dia juga.hehehe..penawar kesunyian dikala ayahnya sibuk la dgn makhluk berkaki 4 tu...

Pejam celik pejam celik dah 4 bulan encik mohd ni...nakal tu takde sgt,merengek atau meragam takdelah teruk sgt,klu mengamuk cuma susu lmbt atau perut kembung atau nk mintak dukung..tulah kojenya...abis2 dah kenyang dia tdo...senang menjaga setakat ni,pandai membawa diri...alhamdulillah...:))

Menerima kunjungan saudara susuan mohd,iaitu kakaknya,cik anisah mengamatkan lagi keadaan..yg sorang asyikla berpusing 360 darjah,yg si mohd asyiklah menjerit2 ...ikut perangai kakaknya..hehe...ada je yg jadi ikutan, pening neneknya..tapi penghibur kat rumah ni klu diorg diletakkan berdua...time tu klu tak tido mmg tak aman la..bila dedua dh tdo,daptlah berehat sejam dua....

Semoga saya sabar dan cekal dalam mendidik mohd menjadi anak soleh,berangan2 nk didik dia supaya jadi ustaz @ tahfiz bila besar nanti,mudah2an boleh mendoakan ibu bapanya kelak....diharap juga, diberi kesabaran dalam mendidiknya terutama di akhir zaman ini yg semakin mencabar....diperkuatkan iman dan dijauhkan dari segala perkara yg tidak baik....

till then,jmpa lagi nx entry...

2 comments:

Rashid said...

assalam ..

Moga dimakbulkan doa yang baik ..

Namida @ Iza said...

cikgu rashid
terima kasih sudi ziarah..:))