SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, March 25, 2010

cerita ceriti...

salam
wahh..sejak layan FB ni,blog dh lama tak update la...cian kat dier..hehe...
ada beberapa ceriti sepanjang mac ni, most probably about my daily life,people around me, friends ,work dan bla2...

Mggu pertama Mac
mcam biasa,orked robert delight berbunga..perghh...kagum dgn ciptaan tuhan..smangat nk beli oked baru berkobar2 lagi...

Mggu kedua
Pegi berubat dgn anak murid Harun Din, igtkan dekat ghupernya smpai ke Sg PEtai nun,Alor Gajah..smapai sana pon dah seploh lebih,balik umah dah dekat kul 12....kt mencuba, Allah jua yang menentukan...

Mggu ke3
Bz dgn kapal, kapal yg belayar,kapal rosak,nk kejau utang makan kapal tak bayau dan semua about kapal...blk JB kejap amik atuk,astu org KL datang amik atuk..hehe..cam keling pon ada...
Dpt gak tawaf JJ tu, smbil melepas geram mkn kenny rogers,(slalu dtg lmbt,then ayam dah abes)..

Mggu 4..
Gather dgn Malim,(insya'allah) plus pn Qaseh kat DP...saje borak2 smbil mendengar msalah dia..kepada incik Malim, byk2 sabar ok...
Geram dgn sekor umat ni bawak mulut jaja cerite saya kat org lain, dia gila ke hapa atau tensen agaknya....tak kaya macam saya (ni kes geram dh ni,bkn berlagak ok,kes manusia tak puashati ni)...taulah nanti,Allah sempitkan lagi rezeki tu...suka mengadu domba hal orang lain,takde keje agaknya..

Plan nk turun KL pegi pestabuku esok,kalau jadi dgn Mdm COco naik ket, astu smbil berhoye2 sbb hsband tak ikut...kwang..kwang...kwang...heheh....(jgn smpai lupa diri occayyy!!)
Settlekan hutang2 supplier,mggu depan bermulalah bulan baru -----> APRIL FOOL...

OKlah,got to go..nti smbung lagi.daaaaaa......

4 comments:

senyuman_malim said...

wah bagus

sudah update

teruskan

peminat nak baca kay

senyuman_malim said...

salam kakak

tengs kakak

tengs daun keladi

Qaseh said...

wooo...
ade je budak senyum ni kat mana2 erkk..best idup dia kat darat nih....

kak...semoga semua berjalan dengan lancar ye kak.. :)

namida said...

qaseh
setelah membeli belah buku dan oked,baru puashati..heheh