SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, March 31, 2010

Last weekend

Salam
Dapat juga berlama2an di umah cheras,slalu balik dpt tido smlm je sbb bz bebeno...oleh kerana cik abe tak ikut,so panjanglah langkah saya..hehehe....
Perjalanan ke KL bersama puan zana AKA cocobutter,bersama U-ul dan maknya...smpai cheras dlm kul 4 lebih...then,petang tu jugak dlm kul 6.30 pegi PWTC utk book fair..tak puas jalan ,sbb tutup kul 9malam..awal bebeno,padahal hari minggu..
Smpat la merembat 7 novel (especially norhayati ibrahim dan Ramlee Awg Murshid), magazine,buku2 Telaga Biru dan apalagi tah...

contoh2 novel (kredit to cmf-forum oked)



Esoknya,konon nk ajak shda teman di Serdang, tapi member buat gathering utk ahli2 forum.cari (khas utk kelab gardening-Orked)..semua penggemar oked berkumpul kat umahnya smbil makan2,exchange gift dan ada cabutan bertuah...saya dpt pokok hoye..heheh...thanks to kak sofiera....

Gath di umah shida sblm berhoye2 kat Bkt Changgang..



Rombongan cik kiah ke Far East dan Cheah nurseri di Bkt Changgang..besar gile kawasan ni...mostly xport keluar negara...




Oked butterfly..tak pandai nk bela,asyik kojol je..



Himpunan vanda dan mokara...semua RM15 sepasu.berbaloi2...



Cantik kan..tak mampu beli,sbb rasanya mahal..



(all photo credit to forumer at gardening club-cari.com)

3 comments:

Qaseh said...

wahh bayknye novel akk huhu,...

namida said...

qaseh
tu pinjam gmbo member,ada la beli 5 buku,lom smpat khatam lagi..hehe

MamaAliffAysraaf said...

terima kasih sudi datang aritu..bila balik nanti jom kita serang serdang pulak...