SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, June 28, 2010

Sabar..

Salam
Masih menunggu jawapan ttg visa,oleh kerana dh delay,so tk dpt pegi nx week..walaupon hati dah berkobar2....last2 tawakal pada Allah jelah,andai ada rezki kesana,permudahkanlah hambaMu ini..ringankanlah dugaan yg diberi...sesungguhnya telah byk dugaan yg Engkau turunkan,dan berharap yg satu ini dimudahkan.....amin...

5 comments:

ieba said...

salam.akk ikut agen mana? semua VISA bermasalah ke @ sbhgn jerk..xpelah kak dugaan kat sini semoga kat sana dpermudahkan

Namida @ Iza said...

eiba
agen pon tak dpt call..geram gak ni..cap ayam betul la...sabau je,susah2 kang akak pegi london je..hikhik...

ieba said...

uiks!! xdpt kol hurm..kalo melaka ieba prefer UTAS travel..perkhidmatan dia alhamdullilah ok spnjng nie

Namida @ Iza said...

ieba
akak dpt kosong kat Andalusia...ada tarikh 14hb @ 22 hb..14 hari beb...nk dkt puasa dah..

ieba said...

akk semua dah ready kan pegi yang 14 hb nie lah..xpun berpuasa di sana pun bagus gak...