SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, July 7, 2011

6 JULAI DAN 7 JULAI...

SALAM

Hepi bsday to me,hepi besday also to Mr Hubby..may all our dreams come true, our marriage will lasting forever,our biz will success and may Allah bless us all the time...amin...

So,bsday klu dah sebelah menyebelah ni kira celebrate sekali le..bsday saya smlm encik hubby ajak pegi MITC,tau dah hajat dia..sbb dia tau apa saya suka kat situ,tapi saya takmo la yg bling ..bling tu..so,saya mintak Samsung Galaxy S11..hehe....dapt gak,berbaloi2..cuma lom smpat tukar sim lagi,plus lom smpat baca manual dia lagi..ahakss...lawak betul..nk tepon canggih2,skali hambikkk ko....hikhikhik....

My hubby pulak,jenuh pikior apa yg dia takde, so pening2 pusing JJ jmpa satu Thsrt Liverpool Asia Tour, dan gmbo plak Steven Gerrard,harap dia suka..dan mmg dia suka,nama pon kaki bola kan,cuma tak smpat nk beli tiket time Liverpool vs mesia nanti...:)

Mlm ni nk blnja dia makan kat Windmill,even ada bobot,kami still meraikan mcm biasa,demi mengukuhkan kasih sayang,mg berkekalan hendaknya..amin...

till then, singgah2lah ke kedai online saya ,ada offer utk bulan ni....daaaa....

1 comment:

mySoul said...

nanti ko carik aku ye kat stadium masa liverpool vs malaysia haha