SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, November 4, 2009

Dr Asri

Salam ..

Kes smlm ek agak hangat diperkatakan...saya pon pelik org camni pon kena tangkap...kalau betul dia mengamalkan ajaran Wahabi,tapi kesalahan beliau sbb takde permit nk ngajo agama di Selangor...ish..ish..mmg dunia skrg dah akhir zaman betul..
yang alim ulama ditangkap,direndah2kan martabat,yg tahapahapa tu diagung2kan...daripada tangkap ustaz ni,rasanya elok Ja** tangkap org Islam yg minum arak berleluasa kat disko2 Selangor tu..nk sebut tu,sndiri paham ler....apa nk jadi dgn donia..doniaa...doniaaa...

2 comments:

imam said...

Citer ape ni? saya x tau pon? ada lagi news paper x? lupa nak beli ah arini

namida said...

imam
ko ni lemau la..heheh...tgk jelah kat internet,taip je Dr ASri,sure kuar nye cite dia tu..