SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, November 3, 2009

Patah kaki..

Salam
tajuk cam gempak je kan, tapi bukan patah kaki bebetul,patah kaki sbb staff admin saya dah berenti...so,skrg buat smentara saya yg buat keje2 opis yg tak penah abes..tambah2 nk ujung tahun nk buat audit,semua kena tgk balik,dan check mana yg tak tele...tggu staf baru 10hb baru dpt masuk,sbb tggu kontrak dia abes...penat tu mmg la penat, sib baik la ada kawan yg sudi tolong pas keje...

skolah plak lagi nk cuti,lagi byk keje...nk majlis itulah,inilah..saya nye cuti utk amik jubah pon tak apply lagi..hadoiii...sabar jelah..nx week dgn majlis graduasi pelajar dan jamuan guru, rabu saya balk KL amik jubah dan jumaat petang balik KL utk konvo pada sbtu pagi...pergghhh...sungguh hectic hidup ni...berilah hambamu ini kekuatan dan kesihatan yang baikk....amin...

till then,jjmpa nx entry..

7 comments:

imam said...

Kenapa tak cakap..kan ke en imam ada..dia sedia membantu..

p/s; saya dah macam suri rumah sepenuh masa..duk kat umah jer..jom ah jenjalan

Qaseh said...

hik...hantar le resume kat kak namida....

imam said...

imam

resume ? keje ape saya nak apply kat sane?takkan tolong angkat barang pon nak pakai resume..hahah

namida said...

imam
company akak bukan cap ayam tau,keje angkat barang pon nk kena tau background,kot penah jadi mafia je,ahlong ke..hahah..

imam said...

hahaha..mengarut je..Muka suci camni dia kate jadi mafia!!!

ni muka duk surau je tau..takde keje zikir , bermunajat tau..hahahaha

Qaseh said...

ntah..igt cap ayam ke...jangan memain kekek...kang org ckp bawak pendatang asing plak....naik bot kekeke.

muka suci erk....ko berzikir kat surau ke kat depan pc..ha???

ieba said...

akk konvo 14/11 jugak ek!! sidang ke berapa