SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, November 10, 2009

JUbah

Salam
Skrg ada kat KL..amik jubah untuk konvo Sbtu ni..peghh,lama betul tak pakai,last grad masa 2001 lepas..kali ni pakai utk kali ke2 utk universiti yg berlainan..kalau buat PhD kat tpt lain,pakai jubah lain plak..heheh..berangan betul..

Syukur alhamdulillah,grad juga saya utk Master ni,dulu berangan2 je nak amik,last2 ter'amik' jugak...dan abes pon dgn jayanya...result pon alhamdulillah,lebih baik dari Dgree yg lepas..

Plan pasni,cuma nk jd part time lecturer je,malas nk pikir sgt kalu jd fulltime ni..hehe...sbr jelah...nti tuggu konvo sbtu ni..akan diupload gmbo yg sebenar..

daaa...nk blk melaka..

5 comments:

imam said...

tahniah kak..semoga lebih berjaya dalam hidup..

ieba said...

tahniah!! kakak sy seisi petang sidang ke 2

namida said...

imam
makacih...moga2 dapat smbung Phd plak..hehe

ieba
yeke...sesi pagi kena bgn awal daaaa....

MamaAliffAysraaf said...

Selamat berkonvo utk kali kedua. Aku sejak keja MMU memang tetiap thn pakai jubah, jaga graduate dalam hall, kira hebat jugaklah tu,kan...ha..ha...

namida said...

shda
ok gak tu..ko bule try jubah tu free je,takyah bayo..heheh