SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, April 8, 2010

Bisnes..

Salam
lambtnya nk dpt kunci kedai ni...tak sbr nk masukkan coldroom dan segala barang2...hehe...apa2pon,alhamdulillah,dengan kemurahan reZki dari Allah,dan hidup berjimat cermat,akhirnya dapatlah membeli sebuah kedai@aset sepnjg berbisnes ni...utk bekalan masa depan ...

Keduanya, ajakkan share partner dari SIL utk share sewa kedai dia kat Permatang Pasir..setakat jual mende tecit2 je, stationary,mybe fotostat, T-shirt Muslimah dan produk tmbahan lain...saje nk cari income lebih...

Ketiga,mcm nk jual sengkuang kuah merah then letak kacang atas tu..perghh...ni makanan zaman sek rendah saya dulu,mmg favourite..igtkan tak wujud lagi,ghupernya mende ni laris kat Taman Tasik Permaisuri,Cheras...so,saya plan nk cuba jual di melaka...apa2pon,wish me luck ok...

Till then,masih bz dgn kapal ..dan kapal..dan kapal..dan kapal...rezki Allah sentiasa ada..alhamdulillah....

5 comments:

Shida said...

Semoga berjaya!

serindit said...

Aku suka sengkuang tu.. makanan ringan masa aku sekolah rendah kat Flat sri Selangor dulu..

er... kenapa sama ek kita berdua.. ooo.. aku terlupa..aku lebih tua dari ko

namida said...

shda
makacih..

coco
tau takpe,aku dok cari kat melaka ni,mmg takde..tapi kuah merah tu ada jual kat chwkit,blh aku cari nanti..tua sikit je.muaahhhaaa...

ieba said...

wah!!...tahniah!! sudah ada bisnes...

namida said...

ieba
meh ler,tlg akak jual t-shirt.hhehe..