SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, April 26, 2010

Golden elf



Salam
(pinjam gmbr dari internet)..

NI ler Golden Elf yg mau dirembat oleh penyamun takde otak,letak kat luar pagar je,time ni tgh berbunga cantik...so,adalah malaun tu bekenan,nk dipetiknya bunga ni.dah ler nk bebunga pon susah,dah bebunga suka2 hati je nak amik...sib baik jiran saya yg baik hati,tegur orang tu dan warning dia...kalau tak,dh selamat oked ni...so,pasu ni dah letak kat dalam,takut ilang lagi...hehe....

2 comments:

Qaseh said...

aikk bunga pon ade orang nk rembat....mesti dia geram nengok bunga tu lawo sangat...:)

namida said...

qaseh
tau takpe...penyamun ni mgkn peminat oked,tu yg dia geram..kalau tgk dalam pagar lagi geram agaknya...hehe