SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, May 13, 2010

Facebook

Salam
Rasanya,ramai rakyat mesia ni ada acc FB,sbb dikala ini demam FB dah merebak ke serata alam,terutama kat opis,smapai kena block sbb main game FV dn mcm2 la...hheehehe..

Walau dikatakan ownernya adalah **hud**,dan byk game2 yg melalaikan,kita amik mana yg baik..sperti mencari kawan2 lama, mengeratkan silaturrahim kembali dan juga berpeluang jadi member ustaz2 mcm ustaz zaharudin,tokey kain en saat,grup2 masa belajar dan lain2...

Tak sangka juga,bekas kawan2,junior senior masa sekolah dah mencecah hampir 400 orang...dah mostly bergerak aktif...plan nk buat gath x-SMP bulan doblas ni batch 93,94 dan 95..sure meriah,dan harap2 menjadi la...syokknya....

Gmbr ni mmg nostalgia,masa time sekolah mmg skema,time ni form 5...mostly dah kawin rasanya...hehe...igt balik zman sekolah dulu..kurus keding,skrg ni dh kembang.haha...



Ni pulak masa kelas 5A3, SMP Cheras...

2 comments:

Qaseh said...

uittt...pengawass tu....
patut cikgu ni garang..wakakak larikssssssssssssss

namida said...

qaseh
tau takpe..skema je dulu..heheh