SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, May 18, 2010

Giuliana and Bill Rancic...




Salam
Actually tatau la tetiba saya terbukak channel E!,reality story for above couple,mmg sweet,famous,caring,loving and responsible on each other...actually,Bill Rancic adalah seorg peserta episod pertama "The Apprentice" dan berjaya menjadi salah seorg staff Donald Trump,manakala Giuliana kalau tak silap ,asal Itali,dan host bagi channel E!,so they meet and get married...so sweett...

Episod skrg ni berkenaan usaha pasangan ini utk mendpt anak, dan menggunakan kaedah IUI..(seems like my experienced before)..dan mereka terus berusaha dan mencuba sehigga berjaya...dan apabila tidak berhasil,sudah tentu emosi akan menguasai diri kan...(same to me before),tapi walau apapon,kita tidak seharusnya berputus asa...dan juga mereka berdua ni...saling bergantung dan menyokong antra satu sama lain,tidak menyalahkan pasangan masing2 atas kegagalan proses tersebut dan nampak happy (walau dlm hati siapa tahu kan)....

So,i enjoyed the series, and waiting for the nx episode on Monday, the IUI result either Giuliana pregnant or not....sama2lah kita menontonnya....

5 comments:

Mrs.Zack said...

my favorite program. Lagi satu cuba tengok Kimora Lee punya program best juga

Shida said...

alaaa...x berpeluang nak tengok, tv kena conquerer dgn bebudak jer...

Namida @ Iza said...

kak liza
kimora tu asyik la angin lintang,poyo betul..hehe...
kak liza,jgn lupa ke kedai saya..

shda
yelah,kena beli lcd lagi satu..hehe

serinditrimba said...

Ha.. aku suka mamat tu... aku rasa the Apprentice tu je yang aku tengok. Yang lain aku tak tengok

Mrs.Zack said...

Kimora mmg poyo...but she very loving to her kids. Tu yg suka sgt tengok macam mana sibuk pun anak2 tetap jadi keutamaan dia.