SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, July 10, 2008

MC....

Salam ...
Semalam mc sehari...dengan heavy period pain, plus cough and little bit fever, i've decided to take mc and rest.....tu pon dok kt umah tak diam..ada je nk dibuat..especially keje2 terbengkalai..dapat ler sentuh sket tang assignment tu...kalau tidak, malassss sokmoooo.....

Smlm juga dpt call dari one of my best friend, since form 6..suddenly plak dia call, dan yang terharunya call sbb nk wish my besday....alahai....den pon tak hingat besday ko...ekekek...tapi,dia mmg true friend until now la...kawan susah dan senang....kitaorg sembang lama gak la...sad to say, dia baru lepas putus tunang after 6 yrs on engagement....what the hell is that....takde jodoh agaknya, tapi frankly speaking, aku mmg ler tak bekenan partner dia tu...last2 tak jadi gak kawin......takpe, ada hikmah disebaliknya....then, dpt call dari org ganu , still the same thing, wish belated besday....member siang2 bagitau, peknen for the 3rd baby..hulamak maziah, ektip bebeno awak yer......tapi,apa yg paling aku suka kat maziah ni ialah dia mmg cool jer, tak pernah mengeluh nasib diri yang sentiasa dirundung masalah, jmpa dia last yr di terengganu, time tu cuti2 mesia ke sana, jumpa dia mmg la seronok..lama gak la sejak ktorg grad, dia nampak hepi dgn life sekrg bersama somi tercinta...moga kebahagiaan sentiasa bersamamu Maziah dan semoga selamat bersalin...aminnn....bila time2 mcm ni,teringat balik zaman muda2 dulu, dikelilingi kawan2 masa di kampus....time besday mmg kitaorg buat grand punya, let say kalau satu paras tu lahir bulan yang sama, so kitaorg pakat smbut bersama kat pantry kolej, walaupun tak seberapa tapi tulah kenangan bersama kawan, di kala berada di rantau orang..kalaulah masa boleh berputar kembali, alangkah seronoknya time ittewww.......
Masa berubah begitu pantas sekali, aku pon dah terasa berumur sangat ni tatkala menginjak ke angka 30-an...heheheh......namun, usaha yang satu tu akan tetap diteruskan sehingga yang termampu...hanya Allah sahaja yang maha mengetahui bahawa aku ni amatlah mengharapkannnya.....
oklah, nk tido dh ni...esok sekolah....berhadapan dengan anak2 murid dan menyiapkan yang patut...my famili will come tomorrow....syoknyaa......
till then, adios amigos barbados......

1 comment:

pea said...

Cian dia period pain ekk? Dah okei ke ni?