SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, July 1, 2008

Aduan

Salam semua...

Adalah aduan dari sorang hamba Allah ni mengatakan itu,ini,begitu begini...cakap kat belakang pulak, tak berani nak cakap berdepan....tapi, selalunya cakap2 kat belakang ni akhirnya sampai juga ke telinga tuannya...walaupun ada ayat2 tambahan untuk menyedapkan cerita...Mmm...dikenang balik, ada juga manusia yang bersifat talam 2 muka, di depan lain di belakang lain pulak....macam perangai demon yang bertanduk tiga..heheh...

Takpelah, janji keje dibereskan, tanggungjawab dilaksanakan dengan sebaik mungkin. Lantak ler nk cakap apa pon, sebab hanya Allah yang Maha Mengetahui atas segalanya....

Takde apa story sgt, cuma bila terdengar aduan2 macam ni, terasa down jugak la...sbb yang baik tu tak nampak, bila hal cenonet tu abies semua kena blacklist..nasib..nasib....

2 comments:

pea said...

Cakkk!!
Hehe..dah masuk blog iza. Nanti kite jenguk selalu ye...teruskan menulis tau!
Ada sesetengah manusia memang macam tu, belakang bukan main lagi dia kutuk kita, tapi kalau depan kita bukan main baik lagi dia bercakap. Sabar je la dgn manusia gitu kan.

teq said...

woit...apsal x de pesanan utk sayae?...x aci arrr....huhu..kak..nanti kita kuar makan....