SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, October 17, 2008

Dugaan Allah...



Assalammualaikum semua...
Hari ni mmg down sgt, dan seperti yg dijangkakan,maka perkara ini akan berlaku jua..Sesungguhnya Allah sahaja yg Maha Mengetahui akan hati ini, yg mmg terasa sedih,pilu,sebak yg teramat.Baru sahaja nk berkongsi kasih dgn si kecil, ibunya meminta semula atas sbb2 peribadi yg rasanya tidak perlulah diceritakan di sini. Saya dengan berat hati terpaksa memulangkan semula Mohd Irfan kepada ibu kandungnya....Ya Allah, berilah aku kekuatan dalam menghadapi dugaanMu , semoga ada hikmat disebalik semua ini....Sesungguhnya aku tidak mampu untuk melawan takdir dan ketentuanmu....Kepada semua forumer, di bawah adalah gmbar Irfan yang sempat dirakam sblm dipulangkan semula...Sesungguhnya, menjaga insan kecil ini walaupun seminggu byk mengajar erti kesabaran....yang kelak pasti berguna nanti...ibu doakan Irfan akan menjadi anak yang soleh...amin....

6 comments:

Shida said...

Comelnya Mohd Irfan, sabarlah, aku sentiasa berdoa semoga kau akan bergelar seorang ibu jua nanti...amin.

Qaseh said...

sian akk...banyak2 bersabar ye kak...semoga Allah memurahkan rezeki akk dan keluarga...

namida said...

shida
mm..tulah,bukan rezki aku...nk buat cmna.menangis airmata darah pon tak dpt balik bb ni...

qaseh
makacih ye..sokongan kawan2 amat bermakna masa ini..

Pea said...

Tiap apa yang berlaku mesti ada hikmahnya. Sabar ekk iza..InsyaAllah satu hari nanti si kecil akan datang juga dalam family iza. Yang penting, kena kuatkan semangat dan jangan putus asa ekk

Mrs.Zack said...

Teja

kesiannya awak sorrylah baru visit blog kawan2 sbb bz dgn aiman yg tengah exam hidup dah upsidedown.

Tak pe teja mungkin ada hikmah disebaliknya.

namida said...

pea
tulah kan...fikir positif je ni.kalau tak,down je manjang..makacih ek..

kak ummi
thanks for concern...kita hanya merancang,tuhan yg menentukan..insya'allah,ada rezki jmpa kt time besday aiman nanti..