SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, October 20, 2008

Guoman Hotels

Salam
Lepas htr baby weekend baru ni, utk release tension,cik abe ajak lepak kt PD.Main gamble je pegi tu, nasib la ada bilik ke tak...tawakal jer...plan tu nk tdo kt tpt xclusive mcm kt Pavilion PD tapi rega bilik paling murah..humanggg aiiiii....RM 680++,water chalet RM 850++Sib baik penuh, so we decide to go for another choice, Guoman Resort and Hotels. Agak peaceful, dan value for money.For seaview room,cuma RM 200 plus free breakfast. Mmg syok la,sbb selesa, accomodation ok,makanan best dan mcm2 aktiviti .Cik abe smpat la swimming kt kolam hotel, tapi kejap jer sbb mengah...ekekekek...badan dah debab...then,gi laut main kayak dan naik banana boat...Suasana sejuk nyaman dan mendamaikan...nanti akan diupload gmbo ek...

2 comments:

Shida said...

Wah, romantiknya....
Baguslah tu, releasekan tension.
Bilalah nak jumpa kau lagi, rindu arrrr....

namida said...

shida
aku ni masih teringat si irfan, tapi kuatkan hati, kalau ada rezki Allah,aku mintak dpt jaga dia semula..klu takde,nk wat cmna..aku pon nk jmpa ko...tapi tggu cuti skolah ler gamaknya...