SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, October 14, 2008

New life

Salam...
Skrg tgh berlangsung exam PMR dan final exam for Form 4/6 student. Senyap sket la sekolah ni...anyhow, i'm still bz for my form 1/2 student preparing for their exam nx week.

My progress on PP 1, cam slow sket sbb kebizian melanda especially lepas hariraya, plus new responsible and etc. Masak pon dh jarang2, main tapau jer lauk MIL/Kak Ani. Sib baik my hsband pon faham, sbb keadaan yg masih hectic jugalah skrg ni.....tapi, rasanya kejap je kot...tapi, mmg syok jaga baby, penat2 pon tgk muka sejuk hati...

Esok ada game bowling antara guru dan staf, mcm malas je nk pegi, sbb dah byr last 3 mth, tu yg pegi jelah...tinggal umah kak ani sementara .This week balik KL, ibu dgn imi je yg tau...yg lain lom tau..surprise...but for my sis in law, rasanya dh bocor ek Fid...hehehe....malas nk kepoh2, balik nanti dah ada je...

till then, ada kelas..jmpa lagi nanti...

2 comments:

budak said...

huhuhu... sori la kak.. huhu.. kite kan pembaca setia blog akak.. then kite pun tanye la kat hubby terchenta... x de niat nk jd minah kepoh.. huhu.. anyway, good luck for ur new life.. kim salam peluk cium kat baby tu... upload la gmbr cepat2...

namida said...

Salam Fid..
Heheh...akak pon xsangka,semua tekejut2 je...tak plan nk adopt baby,tapi ada org offer tu yg amik..sian kt baby tu