SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Sunday, November 23, 2008

Selamat

Salam
Dari call dari ibu smlm,lega sket kedua2nya telah selamat smpai di Mekah dan selesai mengerjakan tawaf dan saie. Ibu cuma selesema je,sbb keadaan di Mekah yg berabuk akibat daripada kerja2 meruntuhkan bangunan di sekitar Mekah.Dengar suara mcam ceria jer,dan moga2 kedua2nya mendapat haji yg mabrur,dikurniakan kesihatan yang baik serta dipermudahkan dalam mengerjakan haji...
Hari sabtu baru ni,Nazrul dan keluarga mentuanya berkunjung ke Melaka. Imi ikut skali sbb tinggal sorang kt umah,adik je takde sbb ada kelas.Smpat la depa tu naik menara taming sari, masuk muzium kapal tu, tapi tak smpat naik bot sungai sbb time rehat..tensen jer..time ramai org nk berehat plak..dah la taman rempah tu jauh, ada plak waktu rehat...kalau bot pakngah dulu,takde rehat pon,cukup org jer jalan....Malamnya makan ikan bakar kat Crystal Bay, syok makan penuh meja dan semuanya sold out..heheheheh....Mereka bertolak balik ke Klang kul 9 mlm,Fid plak nk balik Serawak hari isnin,tinggal Nazrul sorang je sbb cuti dia smpai hari Rabu. So,sepanjang ibu dan ayah di Mekah,saya bertanggungjawab jaga adik 2 org tu - Imi dan Iqa.Raya haji nanti depa datang Melaka ler...lepak2 smbil potong lembu..ahakss...

2 comments:

Shida said...

Semoya ayah dan ibumu mendapat haji mabrur....

namida said...

thanks shida..aku pon harap begitu..