SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, December 11, 2008

pening..pening..

Salam
Den tengah pening nk buat questionnaire kat respondent ni...Still sangkut kat sini..Date of submission 18/12 ni,still got time, yg lain dah ok tinggal part chapter 3 nk buat analysis apa jer..
Hadoiii..dah la tak familiar dgn SPSS,for sure la nk kena cari orang tulun buat....
So,nilah cabaran nk buat project paper@small tesis...Sib baik takde VIVA,kalau tak jenuh la nk terangkan part findings bila present tu....Rasanya study setakat ni jelah, nk further PhD pon tgk keadaaan.....skrg ni pon dah azabbb...heheh..padan muka den..

2 comments:

Qaseh Qasturi said...

huu...sabar2 kak..semoga semua berjalan ngan lancar yek...

namida said...

qaseh
makacih..mata akak ni tgk words pon mcm nampak double..kekekk...5 hari dok ngadap pc cari journal,articles,repair tesis akak smpai nk muntah...ish..ish...rasa nk gi shopping jer..ekekekk