SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, October 21, 2009

Aktiviti bla..bla..bla..

Salam
Sungguh penuh agenda dah ujung2 tahun ni,di sekolah terutamanya sesi jamuan ada pelbagai tpt,jamuan kelab,jamuan kelab staf,jamuan kemenangan dan sesi hoye2 bersama kawan2 sebatch...

Nx month pulak, saya konvo kat PWTC, so terpksa amik cuti sbb kena amik jubah, dan tak cnfirma ada rehearsal atau tak...otherwise, mmg tak dpt la nk join jamuan kelab staf bln depan...

KEje opis mcam biasa,rezki dari ALlah amat2lah saya syukuri, dan keje yg ada pon tak abes2,siap satu datang satu, begitulah adanya.....so,moralnya,ada rezki lebih,kenalah byr zakat lebih nanti...

TIll then, takde news apa sgt, cuma bz dgn sekolah dan anak2 murid.Rasanya saya tak bercadang nk smbung kontrak sbg guru ni,sbb penat dan ada agenda saya yg masih blm tercapai...mudah2an usaha saya dipermudahkan ALLAH...amin....

5 comments:

imam said...

gemok la kak iza kita ni..banyak nau jamuan nak attend...hahah

namida said...

imam
eh,bini tokey biasalah..kena cukup makan,jgn ko jeles plak tak dpt makan preee..hahah....

imam said...

xda makna nye nak jeles..

anyway..bila ni pi makan2 lagi?

namida said...

imam
ko tu bila nya pree..? akak anytime jer...ko ckp je bila..jgn plak time sekolah ko ajak...

serinditrimba said...

Teja...

Ha ha...ko nak g pantai aku nak ikut tau..