SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, October 2, 2009

Pindah..

Pandangan dari tingkat 1..



Baru lepas pasang tile..



Salam
Dah beberapa hari tak update blog ni,kebizian melampau dan tahap kemalasan maksimum jadi punca..hehe...plus penat dgn hal sekolah lagi dan anak2 didik...dah ujung2 tahun ni la mcam2 program nk buat..pasni nk settle kan soalan2 utk budak2, nk prepare markah kerja kursus,program utk bebudak pas PMR dan macam2 lagi...

Kali ni nk citer pasal pindah opis..actually opis skrg ni abg ipar saya punye,saya tumpang bayar sewa sket jer, sbb opis pon besar..but now,abg ipar saya beli lagi satu tingkat atas opis skrg ni,sbb bawah nk buat storage utk barang2 kapal dan apa2jelah..tetiba dia bgtau,ahad ni semua suh naik atas, dah ler fail betimbun,nk angkat meja mmg berat la sbb bkn jenis meja biasa...tapi,nk wat camna kan..yg menurut perintah jelah...sbnrnya,ada kebaikan pindah opis atas ni,more privacy sbb yg kat bawah ni slalu agen2 kapal dok lepak la, staf kuar masuk,bakar umah nyamuk lagi(pepaham la ek),nk buat keje2 yg yg privacy sikit pon susah...

So,ni beberapa pic yg smpat upload sblm nk loading barang dari opis bawah...

5 comments:

imam said...

makna nya ..ahad ni x jadi la open house..

Qaseh said...

betul tu kak...
kadang2 kerja kita perlukan privacy...
heheh...

namida said...

imam
tak jadi...nti apa2 akak inform..bos besau pon asyik la bz manjang..

qaseh
tulah,kalau nk buat quotation ke,gaji ke amatlah susah..sbb ada ramai yg dok bz body...

senyuman_malim said...

salam kakak namida
bakar obat nyamok????
siang hari?????

apapun selamat maju jaya di tempat yang baru kakak.......

semoga syarikat kakak dan abg pian maju jaya seiring melaka maju 2010

namida said...

malim
ko nye ayat ni skema betul la..hehe...amin,moga dapat beli kapal kasturi sebijik..heheh...