SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, October 29, 2009

Kenduri kahwin

Salam
Esok akan bertolak ke Simpang Renggam,Johor menghadiri kenduri kahwin sepupu saya..rasanya,belah johor ni dh lama tk buat keje kawin,bulan doblas saya ada 3 umah..kena la bagi2kan umah mana nk pegi...

Mggu depan bebudak exam,so ada relax sket,mggu berikutnya saya konvo plak..ish..ish..bz sungguh,nk amik jubah kena plak hari biasa,so kena mintak cuti la jawabnya..sib baik dpt sidang Sbtu pagi,habies awal sket...tapi,for sure nk berebut parking la plak sbb buat kat PWTC nun...tak sbrnya nk sarung jubah kali kedua...heheh....

Till then,jmpa lagi nx entry..

2 comments:

imam said...

byeeee..selamat merewang...

namida said...

imam
takde maknanya rewang..sbb catering..bwk perut datang makan jer..hehehe