SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, December 1, 2009

Angin lintang

Salam
Sejak dua menjak ni angin saya tak berapa baik,ada je tak kena...paling teruk staf baru saya la,manjang buat salah,especially time buat invoice / quotation yg melibatkan duitt..hehe...bukan apa,salah satu items,ia akan melibatkan semua yg lain, smpai ke akaun ..nk membetulkan tu satu hal beb...

Sbb marah mungkin bendera merah kot,astu stress pon ye, plan nk bercuti masih tak dpt,kalau tak dh terbang ke Kuching,tapi terpksa kensel last minute sbb most of the teacher not interested to fly there setelah shift trip dari Padang tukar ke Kuching...

Sbb lain mgkin keje bertambah2,tak susut...rezki alhamdulillah,tapi penat pon ye gak...balik umah pon tk dpt kemas abes,buat yg wajib je...astu tidoo...cam life tahapahapa kan...

So,any advice yg boleh meredakan tiupan angin lintangku ini? keh..keh..keh...salah satu caranya nk serang JJ baru bukak 17 Dec ni...cuci mata la..hehehe....

2 comments:

Qaseh said...

tgh angin lintang ?? erkk?? takut ni...
x pe2 nanti dah reda akk g cuti jauh sikit..heheh...

namida said...

qaseh
mm..biasalah kan..setan cucuk pon ye tu..ada je tak kena...hehe..tapi,salah buat keje sket mmg kena la..