SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Sunday, December 20, 2009

Lepak at Jaybee..

Salam
without proper planning,dlm kul 10pagi terus shoot ke Johor.Before that,mmg ada plan nk ke umah Tok Jiman kat JB,tapi semua nk kena tggu schedule kapal dh clear,baru leh jalan2.So,dikesempatan yg ada,nx week ada sebiji lagi nk htr ke Linggi, kami terus ke majlis walimah anak Tuk Jiman kat JB,then tido smlm kat umah Mak usu smbil rehat2kan badan...tak juga rehatnya, malam tu jenjalan gi Angsana dan Danga Bay..hehe,takde koje astu sakit kaki...apa2pon,dpt la release kan sket diri dan kepenatan bekerja tak berhenti utk bln December penutup 2009...

Pas zohor,dan makan kenyang dan solat semua,kami bertolak balik ke Melaka...nx week balik Johor lagi,wed sepupu saya plak..tak dpt nk attend wed si Naza dan kawan ckgu saya...kirim hadiah jelah..

Utk kesekian kalinya, rasanya tahun 2009 memberikan limpahan rezeki dari Allah yg tidak terhingga,alhamdulillah amin dan berkesempatan utk menunaikan zakat perniagaan sblm 2009 melabuhkan tirainya..MOga 2010 juga dimurahkan rezeki dari Allah,plus rezki yg ditunggu2 selama ini..amin....

2 comments:

imam said...

berjalan je koje nye...
eh..kak naza kawin? alhamdulillah..

namida said...

imam
biasalah..bini tokey kan..ko jgn jeles arr..silap,bkn naza, abgnya...jmput dtang ek hari sbtu ni,ko turun kapal,astu gi mintak izin nk g kenduri kawin..hehe