SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, December 24, 2009

Rewang di johor..

Salam
Bertolak dari Melaka malm tadi,kul 10 tanpa my hunny bunny..lepak minum kat Pagoh,then smpai Benut kul 12 tgh mlm...

Jumaat (25 Disember 2009)
Balik kali ni, utk menghadiri wedding anak sulung mak sedara saya,yg penah jaga saya time kecik2 dulu... cicit sulung nenek saya, nikahnya dah buat mggu lepas, sbb suaminya askar,kena pergi kursus,so dinikahkan dulu...Ketika ini saudara mara,sepupu sepapat dan kroni sibuk pasang balai,masak,ada yg start memotong bawang ,ada gak yg jadi mandur,ada yang kehulu kehilir takde keje (ada keje malas nk buat) dan ada gak yg asyik makan je...hehe..biasalah, time kenduri ni mcm2 ragam la kan..tu belom lagi time kenduri,yg sibuk tgk pelamin orang, baju orang,barang kemas orang, gift apa dia bagi, dan macam2 lagi...saya suka tgk gelagat org time kenduri ni, sbb ramai yg pandai berckp dari yg buat keje...

So,malam ni berinai,igt nk tumpang skali..ahaksss..tapi,cik abe takde la pulak,esok dia baru datang...so,nti disambung kemudian....

Daaaaa.....

3 comments:

imam said...

BAHAYA NI CIK ABE TAKDE..KANG DIA CARI CIK ABE LAIN PULAK..HAHAHA

namida said...

imam
ko ni mmg carburetor la..akak setia pada tedi bear yg satu tu..idak ler nk cari yg lain..heheh

Qaseh said...

hahah.. dak carburetor.....