SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Saturday, August 16, 2008

1st paper

Sampai di Serdang Raya, kul 1..cik abe yg anto,kali ni paksa dia tunggu smpai abes paper esok sbb dh last paper,kalau tidak main pos je ke kl astu balik jmpa makwe kaki 4 dia tu..hehehe....
so far paper hari ni oklah, tak berani nk kata dpt A,tapi bule la...pestaim la sy kuar awl sket tak spt sblm ni, tunggu smpai abes masa barulah kuar..tapi kali ni takleh nk pikir dah, mmg totally blank especially part 10 myth of entrepreneur dgn 7 pitfall tu..hadooiii, puaslah memerah otak ni, apalah benda lagi satu...then provision of partnership pon tak cukup seploh..betul la Dr Zamberi ni, mintak smpai 10 isi,mana la nk igt dah tua2 ni...tawakal jelah ...nk goreng lebih2 pon dah letih nulis,apa taknya 3 jam non stop..klu tgn leh berckap mau dingomel nya....apa2pon, dh selamat 1 paper,tinggal satu paper je lagi for morning session tomorrow...wish me luck!!!

2 comments:

coco said...

InsyaAllah berjaya...

Teja boleh!

namida said...

coco..aku dah dtang kemalasan tahap gaban ni...azab weii nk ngabihkan..tinggal projek paper je nih...