SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, February 26, 2009

Jeti Parameswara

Salam
Susun folder dalam fail tadi,terjumpa la gmbr jeti Parameswara yang dh dirobohkan.Skrg area tu ada kubu lama dan kincir air yg takde air...poyo je buat tapi tak berfungsi pon...

Ni gmbr jeti asal tahun 1997, actually Paramewara ditubuhkan pada 1991, so sekarang dah 18 tahun la lebih kurang...Skrg ofis di Plaza Mahkota,yg mana jeti skrg nipun sementra, kalau terusan/empang tu dibuka msti kena pindah lagi..ginilah nasib org Melayu yng mana ketuanya Melayu tapi tak membantu langsung org Melayu..nasib..nasib...nasib...




Petang ni jmpa En Othman, supervisor Master saya dan astu terus gi MITC utk study SPSS pulak,kasi pecah ini kapara..kuang..kuang..kuang...

2 comments:

ina said...

dah roboh rupenye jeti tu. sayangnya...

namida said...

ina
tulah..mmg sayang..company abg ipar saya ni, kena halau juga,pampasan pon tak dpt...sedey melayu sndri yg membantu...