SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Thursday, February 26, 2009

Masalah akhir zaman

Salam
Dalam kepala ni ada la beberapa masalah yg agak berat...pikir2 balik ni semua penyakit manusia akhir zaman...tatau la nk buat cmna, moga tuhan mudahkan yang baik dan kesudahan yang baik hanyalah bagi org yg bertaqwaa...Selain masalah ni,masalah besau saya yg tak lain PP2 ler..eeeee...menci betul la,nk buat analisis guna SPSS ni mmg fail,esok nk ngadap Supervisor plak,2nd week of Mac nk kena hantar chapter 5 &6,ni yg chapter 4 pon tak settle lagi..nk muntah dah ni..susah sgt mmg saya kena outsource org buat SPSS ni...menciii...

Petang tadi jenguk si As jap,bakal pengantin sabtu ni...sempat le ngacau2 dia,takde wat keje pon siang tadi,cuma anyam ketupat je..esok for sure bZ gila,sbb ada khatam quran,ada rewang dan makan2 ...ipar2 pon semua balik, riuh rendah ler umah kak ani tu nanti...Sya cuma dpt datng time malam je, sbb siang ngadap supervisor dan nk buat SPSS kat opis en zamri..hopefully,cud settle it ASAP...

3 comments:

Qaseh Qasturi said...

betul kak..memang meakutkan cabaran dunia akhir zaman ini....

namida said...

qaseh
tulah..manusia skrg ni tatau la nk kategori apa ek..niat tu dah jadi halal...aci redah je,janji dpat..tak pikir org lain ke,berkat ke,halal ke..na'uzu'billah...

Ezlin A.R said...

ermmm, den br jer masuk blog nih. apo bondo PP2, SPSS tuh?