SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, May 12, 2009

Result....

Salam
Gud news for today...Really fantastic bombastic my result for Master..alhamdullillah...rasanya merasa la 1st class honor time konvo nanti,yg rasanya lebih baik masa buat degree dulu...syukur sangt2,rasanya dh complete 2 yr Master dgn pelbagai dugaan dan cabaran...ulang alik ke KL setiap minggu akhirnya berbayar jugak...alhamdulillah....

Kat sekolah hari ni ada lawatan nazir utk pencalonan sekolah cemerlang kategori bandar.Kelas saya tadi dia lalu je,buatnya singgah time P&P mau tak kelam kelibut..

Lagi satu berita kepada pemegang ijazah dan diploma,skrg ni ada open interview utk ckgu kontrak dan pegawai tadbir di jabatan pelajaran negeri...so,utk melaka akan start esok...war2kan kepada rakan2 yg lain yer..

till then, bule tido dgn senyuman malam ini...hehehe...

7 comments:

Shida said...

Wah..tahniah, merasalah naik pentas lagi sekali....

Anonymous said...

congratulations kakak ku...

MamaAliffAysraaf said...

Congratulations my fren...

Qaseh Qasturi said...

Congratulations kak...
ni kena belanje cendol ni...senag nanti call yer..kita g makan cendol sesama...hehehhehe

ina said...

tahniah, pas tu upload la gambar konvo cepat2, ek.

Anonymous said...

Tahniah!!!

Tapi master mana ada first/second/thrid class dia lulus ke idak je dan ada CGPA je... Grade lulus mesti B dan ke atas. Biasanya orang yang ambik master akan lulus dengan CGPA 3.5 keatas ... gitu ler.

namida said...

salam semua

To all,many thanks...akhirnya berbalas jua...

Qaseh
tu la..bz nya smpai tatau la..nanti la ye..

anynomous
Yup...some of U mmg general,tapi oum ada plak kelas2nya...so,it's not easy to achieve 3.5 sbb working situation..anyway,thanks for the opinion

shda
aku rasa cam tak caya je..tapi tulah kan...keje smbil study ni azam lebih kuat,tambah2 lagi classmate sume power2..so,mmg kena pulun gile..

ina
patut konvo bln 8 ni, tapi sbb puasa so xtend bln 10 nanti..insya'allah yer..akan diupload kemudian....