SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, May 5, 2009

Penattnyaaa

Salam
Rasanya nk tggu hari smpai cuti mei ni ckgu kt MHS ni tak leh dok diam gamaknya...Dah ler nazir nk datang bila2 terjah jer,baru je siap mural E-PPDA,dah kena buat kat asrama pulak...astu,sekolah tercalon lagi utk Sekolah Cemerlang kategori asrama harian bandar, mau tak sume ckgu panas punggung, nk prepare utk nazir lagi,Penilai Sekolah Cemerlang lagi..this week sibuk nk sukan plak,sib baik jumaat cuti peristiwa..kalau mcm tahun lepas, kena sekolah bebb...so,abis je sukan nk kena prepare buat soklan utk mid term...adusss...saya kena turn buat 2 paper..masak la ,satu mende tak buat lagi ni..sib baik master pon dh abes,rilex sket..cuma keje kat skolah menimbun2 tak abes2...by this week kena siapkan mural kat asrama, dah 2 hari balik kul 6,then malamnya kul 10 dah pengsan...penat dan hectic betul...so, kalau sesape berhasrat nk jadi ckgu tu,pikir ler byk kali..mmg ler gaji tu leh tahan,tapi stress dan bebanan kerja@ job descriptionnya panjang la berjela..bukan setakat educate student je,tapi nk men'jadikan' student tu manusia berguna yg paling berat...takpelah,anggaplah kerja tu ibadah kan, kalau nk merungut jer,baik takyah buat ek...heheh...

till then,nti smbung lagi..nk edit PP2 ni lagi..babuyyyy...

4 comments:

Qaseh Qasturi said...

hehhe...betol tu...
keje ni kalau nk bersunggut jer...baik x yah keje....

kak bila nk kuar jalan2...

namida said...

qaseh
tatau la..akak ni bz sokmo..nti bebila akak msg

ina said...

ujian KPLI ari tu fail la. masuk kali ni dah 4 kali dah ujian tp x lulus2 gak. ntah maner silapnya. tau jagi cikgu ni susah, jadual kerja padat tak cam dulu. tambah plak bebudak skrang ni mcm2 pesen. tp nk merasa la jugak mcm maner jadi cikgu ni.

namida said...

ina
gi tnya jbtn,sbb ada pengambilan ckgu kontrak utk 6000 vacancy...cuba yer...