SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, June 5, 2009

Cuti Agong

Salam
Sempena cuti Agong hari ni (6/6/09),plan nk balik KL sempena wed Shamimi terpksa cancel sbb ada job...so,mybe nx week la kot baru balik KL...ibu kata nk buat kenduri skali sbb nazrul dan fid pon ada smpai 21/6 ni sblm balik sarawak..Then, this school holiday, memenuhi undangan kahwin dari last week until 21/6 ni..tadi,berkunjung ke umah Amy, salah seorang rakan MDC....sedap lauknya especially ayam goreng dan rojak...nasi pon sedap,pendekata semua setapppp...makacih la tuan umah yer....

Then, terus pegi ofis even ada satu lagi jmputan kat Bukit Piatu..tapi cik abe kata nk balik opis,perut pon dh kenyang....nk siapkan barang utk kapal MT Danum petang nanti...

Suddenly, i've received and email and terus call mamat ni, or formerly known pakwe tak jadi..keh..keh..keh...(to helmi, aku mmg tekejut dpt ctc ko balik)....Actually, kawan baik time sekolah dulu la, bekepit sgt tu idak ler,sbb lepas SRP masuk vokasional rasanya (betul ke helmi,aku igt2 lupa la)...now,he will become an officer of MISC, sailing all over the world,and gud news, already married and have happy famili...will get 2nd child soon, congrats tu him....hope to see him one day b4 he going to sail....(helmi,kalau ko baca, pls komen ok)

Sejak join FB, mmg ramai la dtpt ctc kawan2 lama, especially kawan sekolah dan kawan masa universiti dulu...dunia siber pon ada baiknya nye tak, mengeratkan kembali silaturrahim yg terputus bertahun2....till then, will update later...

1 comment:

Qaseh Qasturi said...

Salam Kak,
Terima kasih sudi memeriahkan majlis kat umah kiterr...almaklumlah ramai jugak yg bertembung kali ni...

Alhamdulilah semua lauk pauk habis walaupun banyak majlis hari tu....