SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Saturday, June 13, 2009

Malacca River Cruise

Salam
Masa nzrul dan fid datang ke Melaka baru ni, so saya pon ajak la gi naik river cruise yg malam nye...lepas makan kat windmill,so kitaorg pon pegi la ke jeti kat bdr hilir tu...River cruise ni kalau waktu malam smpai 11.30, so time cuti skolah ni mmg kena tggu turn la,agak lama juga menunggu, sbb org tersangatlah ramai..kalau di stesen taman herba takdelah ramai sgt...tapi,dh beli tiket so tunggu jelah..cik abe yg org melaka pon tak penah naik,masa ni ler nk naik..kalau nzrul tak dtg,idak ler dia heran nk naik mende2 ni...so,mmg cntik dah sungai melaka,berwarna warni dan bersih..paling cntik area kg morten la sbb umah tepi sungai sumer ada spotlight... enjoyy....











1 comment:

Ezlin A.R said...

wahhh, nti lin ke Melaka, bleh la lin cuba cruise ni.