SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, June 1, 2009

Selesai....

Salam
Sejak jumaat lepas sekolah baru ni,terus gi umah mentua, tulun utk kerja kawin adik ipar , Ali dan ank buah abang, si Huzaifah...alhamdulillah,segalanya berjalan lancar,cuma lauk tu agak berlebih la sbb clash dgn org sekitar kg plus knduri on that day je ada 10 umah...so,org pon tak mkn byk sgt la kan..ada membazir sket pon yer...al-maklumlah,dah pengabis....

Saya cuma dok dapur je,buat lauk pengantin, last2 kroni2 gak yg bedal sbb lauk pengantin terlalu byk..heheh....especially ikan sweet sour je ada 6 ekoq..lebih tu masuk perut orang dapur ler....

Smpai semalam dok lepak umah mentua, tp tak smpat amik gmbr dgn famili sbb ibu dan imi dtg...ahad tu blk umah kejap,astu pas maghrib dtg balik utk makan malam..mmg tak masak pon,lauk pon ada berlebih..so makan jelah apa yg ada...

Plan mcm nk ke Cameron Highland,tapi tatau la cmna....nk ke PD sehari semalam jelah stay kat sana..kalau dpt lepak 2/3 hari mmg best...eeee...dlm kepala ni mcm nk ke Gany/Klantan ,tapi bos besau malas betul nk drive long distance ni....xpelah, mana2 pegi pon sama..janji bule restkan diri....

4 comments:

Qaseh Qasturi said...

wah..memang penat kenduri kawin nikan...
baguslah akk dapat g bercuti..
selamat bercuti ...

serinditrimba said...

Teja nak ikot boleh...
tak pedulik
ko tak bagi pun aku tetap nak ikot

namida said...

qaseh
baru balik dari lepak kt PD..mmg merehatkan diri betul..

Coco
ko nk dok mana? nk letak dlm beg mmg tak muat la.ko masuk lam bonet la..hehe..aku jmpa staf UTEM kat Sri Costa,ada kursus induksi..

serinditrimba said...

teja..

ha.. tau tau.. ada bos aku kat situ. he he he..