SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, September 29, 2009

Tag Imam..

Salam
Ni nk jawab tak dak Imam...cite time kecik2 dulu...







Peraturan: Letakkan gambar sewaktu kecil anda. Adalah baik sekiranya anda menulis 20 perkara yang orang tidak tahu semasa kecil anda. Pada penghujung entry, anda harus memilih 5 orang untnk ditag...sesape nk jawab pon bule...

1) Lahir pada 6/7/77, tak smpat nk tggu 7/7/77..kalau tak mmg nombor cantekkk...
2) Lahir sebagai anak sulung dari 5 beradik,adik ke3 meninggal sbb hepatitis B.Kalau
arwah masih ada,skrg berumur 27 tahun
3) Time baby jer,mmg tak cukup berat,so si ibunya sumbat segala vitamin,tu yg membesar bagai johan sekarang..heheh..
4) Dulu kecik2 dok kat Bt 4,Gombak,astu berpindah ke Taman seri gombak,astu baru beli
umah kat Cheras sehinggalah sekarang.
5) Kecik2 mmg slalu bergaduh dgn adik no 2,sbb dia pendengki dan suka melalak,skali
kena libas dgn getah paip..sakit dowwwh...
6) TIme kecik seorang yg pendiam,lebih suka tido jer..skrg pon suka tido gak..
7) Kecik2 alergi dgn daging ayam,kalau makan jer sume badan bengkak cam makhluk ijau
hulk tu..keh.keh..keh..skrg bedal je apa suka
8) Sekolah kat SK Gombak 1, penah kena denda masa darjah 2 sbb tak hafal note muzik
apalagi, berdiri atas kusi..
9) Alergik bila kena gigit nyamuk,sure bengkak sana bengkak sini..cam puteri la kunun..
10)kawan2 time kecik ada pelbagai kaum masa dok kat GOmbak, ada cina dan india..time tu glamer sbb tinggi..

apa lagi tah, dh lupa la time kecik2 dulu..nti kalau igt saya tambah...paler pon tgh blur je ni...

Nak bagi taq ni pada - Coco, Acai, Ezlin, Shida, Kak LIza...

9 comments:

imam said...

Kiut nye cikgu Iza time kecik...

dah beso lagi kiut..cam donut terlebih letak yis..

Qaseh said...

Alahai comeii nyerr....

namida said...

imam,qaseh
dulu comel kiut,skrg cun melecun.haha..

imam said...

hampeh...bagi betis nak peha..

namida said...

imam
ko jgn jeles aaarrrr....

senyuman_malim said...

hahahahahhahahhaahha
umpama satu dalam sejuta

namida said...

malim
apa yg satu dlm sejuta?

senyuman_malim said...

orang berperibadi macam kakak yang saya maksudkan.....

satu dalam sejuta.....

budi bahasa tidak boleh dijual beli....

terima kasih kakak namida

Ezlin A.R said...

camne nk alas tag nih, x pernah buat lagi nih. kalau lmbt skit x per? nk upload gbr dulu