SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Wednesday, January 7, 2009

Posting

Salam..
Cuba teka maksud diatas ? lebih sesuai kepada apa? hehe...suspender je kan...actually,kira unexpected jugaklah hal saya kmbali posting ke MHS..kelakar pon ada, dah ler borang pon tak hantar,alih2 amik surat tawaran..smlm petang amik surat kat jabatan,hari ni masuk sekolah...mau tak tekejut beruk den ni...ish.ish..ish..pikir2 balik tulah namanya rezeki kan, time org lain sibuk mintak,kita senang je sekolah panggil balik..heheh...
Tapi,sedey la sbb plan ujung bln ni nk ke Bandung-Jakarta kensel la..uwaaaa...baru nk beshopping2,alih2 kena masuk skolah...sabar jelah...mungkin ada hikmah saya tak dpt gi bercuti ni...uhuk..uhukk...
Masuk 1st day sekolah tadi,mostly ckgu ramai yg tak sngka batch kitaorg dpt smbung balik..so,suka la ckgu2 tu sbb jadual akan kurang...mana taknya,sekali masuk ada 9 org, plus cikgu baru ada 3 orang, so memasing jadual akan kurang ler at least paling byk pon mybe 22 jam...bergantung la mcm mana kan...saya harap dpt balik kelas thn lepas,yg mana student saya skrg dh form 2...tgk la mcm mana nanti..
Nx week dpt jadual,maka start bz la lepas ni...

3 comments:

budak said...

selamat menjadi cikgu balik ye kak...

Qaseh Qasturi said...

x ilang le title cikgu erk...
akk nk g bandong...nk kiyemmmmmmmmmmmm

namida said...

fid
mmm..maka bermulalah tekanan darah yang akan naik nanti..heheh..

qaseh
ala,tak dpt..akak kan ngajar..sedey betul la...uhuk..uhukk...