SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, January 12, 2009

Poyo

Salam
Dapt komen dari mamat mana tah, datang dari sweden, bule lihat komen dia di tajuk fakta beserta webnya..mmg kuang ajor ler, tapi kita igt satu jer..tpt ka**** ni di neraka...atas dunia dia la segala2nya...

Kat sekolah still blom dpt jadual, masih uruskan bebudak baru ,dgn KO-k,persatuan,sukan dll..textbook pon ada yg blom dapat...jmpa student tahun lepas sme tekejut saya ada lagi..heheh...padahal dah buat ucapan selamat tinggal tapi ada balik..keh..keh.keh...

3 comments:

bluelight said...

wah chekgu poyo muahha..abaikan je mamat tu tnyata dia mmg penakut kalo dia berani pasti dia letak nama dia..

budak said...

salam kak, fid pun ada baca komen tuh... mmg poyo mamat tuh.. heheh.. selamat mengajar ye cikgu...

namida said...

BL dan Fid
tulah...akak hangin tul dia tulis tang about us kat web dia tu...takut plak nk jual kat kedai...budusssss....