SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, January 30, 2009

Sisa cuti

Salam
Balik dari KL hari selasa, start hari tu buat operasi kemas umah especially dlm kabinet dapur.Since Asiah pon dah dpt kunci umah dia,so saya sedekahkan la mana barang yg tak perlu kepadanya.hadiah kawin yg berlebih2 dulu mcm cawan,set pinggan pon bagi kat dia..mende same je pon,malas nk nyimpan,yg ada pon tak pakai.
Semalam (khamis) gi buat facial kat Duyung(area umah Qaseh).Saje la nk pampered diri sbb dh lama sgt tak buat facial ni.Pas ni igt nk gi sauna plak,pecahkan lemak yg bermaharajalela kat badan ni,buruk benor nengoknya..heheh....ada duit,apa salahnya kan,sebulan sekali je pon...
Pasni nk buat persediaan ngajar utk nx week pulak,sbb dh dpt jadual tapi subjek yg nk diajar bertukar pulak.kena ajar Geografi,pening la makcik nk ingat fakta ni weiii...heheh...sabar la wahai ckgu ek..apa2pon, cuti tinggal beberapa hari je lagi..igt nk isi dgn keje yg tak siap2,update dan filling keje opis dll la..umah pon kena tgk gak kan...nk jadikan umahku syurgaku....

2 comments:

serinditrimba said...

Nak ikutttttttttt

namida said...

mai ler...mana ko pegi ni? time ekonomi meleset bejalan je kejenya yer....babab karanggg...