SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Sunday, January 4, 2009

kepulangan dari mekah..

Salam..
lama dah tak update blog ni, saya balik KL dari hari Selasa hingga sabtu...Isnin malam abg pos ke KL,esok paginya dia balik ke Melaka..sblm balik tu abg anto saya gi OUM ,htr Project Paper 1 kat sana dan dftar kursus sekali...tinggal satu je lagi..astu dah bule gradddd.....lepas abg balik, tinggal ler saya sengsorang kt Cheras dgn imi dan adik..astu,ibu dan ayah dijangka smpai pada Khamis malam (tahun baru) tp ada masalah teknikal so flight delayed smpai kul 7 pagi 2hb Jan' 09.Tak smpat nk snap gmbr sbb smpai airport terus amik depa dua tu...astu shoot balik umah..barang bawak balik takdelah byk sgt, sbb mostly dah pos dari Madinah...Alhamdulillah,kedua2nya selamat bergelar haji dan hajah, kesihatan ayah jer teruk sket sbb batuk dan sakit lutut..moral of the story pesan ibu,pegilah haji awal2,jgn dah tua baru nak pegi..sbb satunya umat manusia amatlah ramai, astu bersesak2 lagi,astu berjalan sana sini, so mmg memerlukan tenaga yg kuat...insya'allah,giliran saya tahun 2022, kalau duit dah cukup akan pegi jua kesana....
Smapai jer depa dua tu, so kunjugan ke umah pon tak berenti...blom ilang penat, tapi biasalah kan,org balik haji ni, especially neighbour la datang.Den ni bersilat la kat dapur,buat itu buat ini... nk jenjalan gi Sogo pon tak smpat sbb KL ujan jer...astu, malam seblm balik Melaka, makan sate kajang..dah lama betul tak pekena sate kajang ni..nyumm.nyum....nyumm...
Hari Sbtu lepas zohor balik ke Melaka, sbb nk uruskan sikit barang kapal BK6.Smpai melaka dah petang, lepas maghrib singgah opis jap astu dinner kat Kaizer C4..saje nk test market tpt ni,tapi ayam dia keras ketung ..sure recycle ayam semalam..eee...sbr jelah...blik umah terus pengsan..heheh.....

2 comments:

budak said...

alhamdulillah ibu n ayah selamat semuanye... kite maybe balik 9hb ni.. nk setelkan mingo2 tu... huhuh..

namida said...

fid, sian awak kan..sure sebakul la sumpah kat budak yg tipu tu...sabar jelah..