SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, July 17, 2009

Demam lagi...

Salam
Smlm mc, tak gi sekolah sbb dah rasa lain macam..bangun pagi je tekak dah sakit,idung plak tesumbat gara2 selsema..astu batuk lagi...perghh, 3 in 1 la kali ni...so,so decide tak ke sekolah hari ni,memandangkan badan rasa berpusing2...

Rasanya ths year je saya dan 2x demam...skrg ni plak takut kes H1N1.Bila jmpa Dr Azir je, dia tnya ada sengal2 badan tak,kalau ada for sure la kena check lagi utk kesahihan H1N1...alhamdulillah segalanya ok, cuma demam biasa jer..

Dpt je ubat selsema dan ubat batuk,mata pon stim bukan main..al-maklumlah,mmg ubat kasi pengsan punya....smlm the whole day berbaring cam ular sawa,malas je rasanya..heheh..mmg betul2 berehat la...

Today,dah ok sket, skrg di opis tgk kerja2 yg tak siap...plus keje2 staf baru masuk..

Till then,nti bersambung kemudian...daaaa.....

3 comments:

Qaseh said...

alahai ...tiba jugak hari yg ditunggu...
banyak2 rehat ye kak...

namida said...

qaseh
hari rehat sedunia..heheh....dah ok sket,cuma selsema jer...rasa nk cabut je idung ni...

serinditrimba said...

Teja, samalah aku pun demam gak. Ngeri jugak. Bila dr tanya aku duk kat lendu ke..? cepat2 aku cakap.. ooo..takk.. jauhhhh! he he he