SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, July 14, 2009

Manek Urai..

Salam
Quite excited to hear the result, and both parties are compete in healthy situation, even there is some riot for some place...walau siapa pon yg memerintah,jalankan tugas dan amanah yg diberi dgn ikhlas,bertanggungjwab, tidak mengharapkan balasan dan yg penting jgn ler sibuk nk penuhkan poket dgn projek2....heheh...

Meeting utk bln kemanusiaan pada Ogos nanti akan menyebabkan kerja pon makin bertambah...sib ada 3weeks jer,sbb i week letgo cuti penggal utk posa...2nd week pulak bebudak nk ujian, dan saya kena prepare soalan kali ni..pening lagi...

Esok ada senamrobik kat sekolah pepagi waktu pertama...so,as usual mmg tak lepaskan peluang join sekali sbb mende free kan...al-maklumlah minggu kecergasan...ckgu mstilah sentiasa sihat cergas dan otak pon cerdas....cam bagus je ek..

Till then,will update later..nothing special for today, just xcited to know the election result...

3 comments:

Qaseh said...

memula ingatkan Manek Urai ni...jenis2 manik yg org buat jahit manik..kkekekke

prinz said...

bila la nak balik kg lagi ni..
hehhehe...

namida said...

qaseh
tau ler awak tu tokey buat manik ..hehe


prinz
balik kg mana?