SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, September 8, 2009

Anniversary

Salam
smlm berbuka kat hotel mahkota,kunun nk celebrate anniversary ler...kitaorg tak plan pon,saje slmba gi hotel ni ,sib baik tak penuh..heheh..bz betul lately, sbb most of the vessel order makan utk celebrate hari raya,pepaham la kan...just tepek a few photo,mmg puashati dgn makanan yg semua sedap,eventhough tak dpt nk try sume sbb perut tecit...tu pon tak amik nasi,sume bedal lauk jer...heheh...

Ada gak malaun sekor ni,yg terang2 keje Pet*** kat melaka ni,slmba amik roti astu makan...rasa nk telangkup je muka dia kat tpt bakar kebab tu,dah la tak posa,kot ye pon sbar2 la...geram betull perangai manusia zaman skrg ni..

Hotel Mahkota



List of food...ada lebih kurang 12 gerai dgn various food..perghh..heaven betul..



muka dah kenyang..



cik abe bersungguh2 makan..

7 comments:

Shida said...

Happy Anniversary Iza. Semoga berbahahia hingga ke akhir hayat.

Qaseh said...

ooo selamat ulangtahun perkahwinan....semoga kekal keakhir hayat.....

hugswifluv said...

salam~

nih baru kali pertama saya jenguk blog akak, nice blog~ cantik2 koleksi bunga orked :)

happy annie ye..

salam kenal dr sha

ina said...

selamat ulang tahun perkahwinan, iza. semoga kekal hingga ke akhir hayat. kalau tak keberatan, upload la gambar kawin kat cheras & alai untuk tatapan kami semua.

imam said...

wah..dia yang buat saya lagi mengelitik nak kawin ni..sweetnyer makan berdua duaan kat hotel...hahaha

Anyway..happy Anniversary..

p/s: ulang tahun ke berapa ni? berapa umor anda skarang? cucu dah berapa?

namida said...

shda
makacih,sedey sbb masih berdua..

qaseh
makacih yer..sama ek anniversary tahun kita kan..

sha
makacih,tq coz sudi ziarah

ina
nk kena scan dulu..hehe...

namida said...

imam
ko jgn jeles arr...haha...cucu dah 30 orang...tapi muka masih maintain..haha..