SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Monday, September 28, 2009

Dah sekolah..

Salam
Mggu persekolahan ni lemau gak la.sbb kena bangun pagi,bersiap2 ke sekolah dan ngadap anak2 murid yg sengal..hehehe...

Bebudak pon ada yg tak dtg full, masih ada yg beraya agaknya....so,cuma tinggal beberapa bulan sesi persekolahan, dah sekejap je nak abes 2009,astu masuk plak 2010...thn depan plak tatau mcam mana...

mood raya masih ada lagi, cuma tak smapt nk beraya umah kengkawan, sbb bz dgn keje dan sekolah,hpfully by ths weekend dpt buat jamuan raya, insya'allah jika badan sihat dan ada kelapangan...

till then,nk jawab tag dak imam tak smpat la..heheh...

2 comments:

imam said...

Wah...cikgu Iza ckp ank murid dia sengal?

siap la akak..saya kabau kan ngan bebudak MHS...

sok tayar kete pancit..hahahaha

jawab tagged tu..jangan tak jawab..

namida said...

imam
ala,bebudak MHS dah slalu kena sengal ngan akak,takde halnyer...mmg spesis terjal,cakap apapon tak jalan maaaa....ko gitau la,akak tak jmput ko nanti..hahah