SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Saturday, September 12, 2009

E-Card




Salam semua ahli blogger yang dikasihi

Dikesempatan ini saya mengirimkan kad raya ni kepada semua pengunjung setia blog ini seperti imam yg tembam, qaseh yang maintain kurus, BL yang hepi go lucky,Serindit yang gila2,Alifinara yang cool, Acai yang kontrol ensem dan juga kepada semua yang mengenali diri ini...

Ampun dan maaf diminta, jemputlah datang umah, tapi jgn dok gatal nk miintak duit ghayer yer, utk anak2 takpe..heheehe....

9 comments:

imam said...

wahhhh..buruk nyer perangai...

awal2 dah sound jangan mintak duit raya..hahaha

Qaseh said...

muahah...padan muko ko..imam...
yang pasti anak akk dapat...

serinditrimba said...

Er... aku tak dapat jugak ke??? U-ul dapat tak???

Harus diingatkan, duit anak duit ku juga.. ha ha ha..

aku kan sengal

Peah said...

Sarah pon buleh dapat duit raya kan kan Auntie Iza? Kuikuikui

namida said...

imam
ko nak,kawin la cepat2..siot jer..

amy
anak2 dpt ler,tapi slalu mak ayahnya yg tulun simpankan..ehhe..

coco
ko takde lah,anak ko dpt la sengal

pea
mai ler umah nti yer...

hugswifluv said...

kak iza~

selamat hari raya too. kalau yang tade anak and tak kawen lagi, layak dpt duet raye tak? *wink*

namida said...

hugs
kalau lom kawin,anak yatim bule la..heehe....

MamaAliffAysraaf said...

Selamat Hari raya untuk kau juga, sahabat baikku.

Bila balik Cheras? Harap² masa tu aku dah balik dr Kelantan.

Kak Sofiera kata nak beraya kat rumah kau. Dengam MMISS sekali ker? wah...mesti kecoh nanti.He..he...

Kalau balik Cheras nanti semes aku ekk...

Bluelight said...

cehs!! baru nak mengepow duit raya skali sudah diberi amaran daa...apapun salam aidilfitri mohon maaf zahir & batin..jmpt dtg rumah se hehe...