SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Tuesday, September 1, 2009

Mini gath...

Assalammualaikum...

FInally dpt gath berkumpul sesama rakan blog dan rakan dari KMC forum...memula tu nk makan kat Chalet Kaklong,yg konon2nya ada bufet,skali minimum order 40 orang, so tak jadi la..then pegi ke kedai makan kat jmbtan Duyong tu,tutup plak...pusing lagi,tgk jam dah 6.40ptg, ish..ish...kedai byk tutp plak..nk mkn kat Highway cafe bumbung dia tekoyak, time ptg tadi plak ujan renyai2...kang tak pasal2 tgh bebuka ujan lebat...then2, terpikir nk makan kat kaki5 di Semabok...finally baru la dpt...pergh..gila betul nye keje..heheh...sib baik bukak,kalau tutp gak makan tepi jalan jelah...

Plan nk jmpa dak Imam ni dh lama, patut dia dtg berdua dgn S_malim (rugi ko tak dtg,ada org blnja makan)tapi last minit tak dpt plak...so,imam bawak lagi sorang kawan dia,then kitaorg geng KMC yg ada - Qaseh,Cocobutter dan Naza....

Menunya simple dan mengenyangkan...even nk cari tomyam tapi yg ada ni pon alhamdulillah....bawah ni sebahagian geng2 gathering tadi..ada gmbr agak blur,mybe sbb lmpu kot...

Me and Qase@ceracap qasturi..



Kafe Kaki 5, Semabok..



Saya..tgh tggu geng yang lain..



Naza, salah seorg geng umah Melaka forum KMC..



Imam (geng blogger) and fren..



Pada yg hadir,makacih la sudi memeriahkan suasana dan havoc la tpt tu..hehe..ada rezki kita jmpa lagi...

p/s : S_malim, lengkali bebila pree kita jmpa k,imam nk blnja mkn kat hotel..keh..keh..

9 comments:

imam said...

nak jumap si Senyuman_malim?
suruh dia belanja ah kak..
sapa suruh dia cancel last minit...
dia plan macam2 ..pastu xjadi...

p/s: to SM:aku dah siap buat cam ko nak buat..pastu ko x jadi plak eh..30 minute sebelum event lak tu...
Grrrrrr.....

imam said...

kak..KMC tu aper?

saya nak join..

senyuman_malim said...

owh imam maafkan aku....aku tidak sengaja.....pada kakak namida maafkanlah saya.....kalu umur panjang insyaallah kita jumpa

namida said...

imam
kelab melayu.com...join ler...taip perkampungan kmc pon ok..

plan apa tu mam?

S_malim
takpelah,takde rzki nk jmpa..

Qaseh said...

oklah tu..sib baik ade org temankan imam..kalau x...terkulat2 dia sengsorang....

kak...org dah lama x masuk situ ape khabar org2 kmc agaknya yerk....

imam said...

namida:

plan?
ada la ..mana boleh bgtau akak..planni akan di KIV dulu..hehehe

ok KMC..saya dah join dah..biase jek..x best pon..hehehehe

namida said...

imam
eleh..cam ko tu best sgt..hehe..masuk la umah lain kalau tak best...rotan baru tau..

qaseh
bebaik..tggl berapa ketul je..mai ler masuk balik...

imam said...

namida :

pergh..cikgu ni asyik nak rotan budak jer,,report kat muhiyydin yasin kang..baru tau

namida said...

imam
berani la ko repot,dia pon takut dgn akak taww..hhehe...