SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Friday, January 15, 2010

Geram..

Salam
Saya ni geram dgn sorang hamba Allah ni, ghupernya smlm dia komplen itu ini,begitu begini...pergghhh...berderap jantung makcik...sabar jelah puan oiiii...ghupernya,selama dia diam dok pendam je, skali terkeluar la semua...kot ye pon,gitau la sblm ini, taim dok bincang2,then dia komplen tu,komplen ni...mau tak bakau darah (kata org mlk) ...tapi,sabar jelah..makcik tak kisah...buat bodo je smapai skrg ni,dia pon buat eksyen dia..hehe...

Geram yg kedua plak, saya tak sngka la org yg ada kaitan dgn suami saya cuba buat tak baik, even mende tu kecik,tapi saya anggap besar sbb ia melibatkan duit..dan senang citer,nk jatuh hukum blh dikatakan makan duit haram taww....ishh.ishh...tak sangka sungguh saya, yg bagitau pon org yg saya percaya..kot ye pon sengkek sgt,bgtau pon saya bagi apa...apalah sangat kan..ni dh jadi mcm ni,totally saya blacklist la muka dia..mmg muka takleh caya nye..ckp besau bkn main, abuk pon tarak...chitttt..yennadeyyyy betull...

5 comments:

Qaseh said...

ish.ish.ish...
sabar jelah kak ... :)

namida said...

QASEH
sabarlah ni,masalahnya,tak tahan tu,ckp berapi2,tapi perangai masya'allah..sbr je ni...

serindit said...

Ha?? pinjam?? ko jangan bagi suka2 duit tau..nanti orang tak pulang.. ha ha..sebab ko baik sangat...

Tak per le chegu..kena banyakkan sabar..!!

namida said...

serindit
bukan aku bg minjam,dia amik tanpa pengetahuan aku..mana aku tak hangin,even tak seberapa pon,dah nampak dia tak jujur..klu nk pkai pon,bgtau la..ampesss....

Mrs.Zack said...

Cikgu,

Takmau geram2 nanti lekas tua:)