SHAKLEE MALAYSIA

SHAKLEE MALAYSIA
NATURAL AND HALAL

Saturday, April 11, 2009

Akhirnya..

Salam
Berkampung kat sekolah smpai kul 6 ptg,akhirnya siap juga mural air terjun plus game kat sudut E-PPDA...mostly sumer tangan kayu,tapi hasilnya bule la..keh..keh..keh..
Smlm ngadap supervisor for the last time, dah takde apa sgt,cuma nk htr final draft from chapter 1-5..tak larat dah rasanya....eee...cepat ler abess..makcik dah nk pengsan ni ngadap SPSS jer...mata pon dh rabun...siap beli spek lagi..hehe...
This weekend rasanya ngadap tesis ni la,for the last one...kena edit,mekap,topup dan lain2 apa yg patut...
Till then, nx week la dpt upload pic ke Kedah dan mural sekolah...daaa....

2 comments:

Qaseh Qasturi said...

wah...welcome to the club...
bertambah sorang lagik ahli2 rabun....

namida said...

qseh
akak rimas ler pakai spek ni.hehe..pakai time drive dgn ngadap pc jer...ilang kejelitaan la..hahah